За Нас

Щастливи сме да ви разкажем повече за нас и нашия квалифициран екип!

За Нас

Нашата История

… е с дълга и интересна практика

Адвокатска кантора „Манчев и Рътков“ е създадена през 1999 година когато двама адвоката – Делян Манчев и Стоян Рътков, обединиха усилията си за първия клиент. Покупко-продажба на дружествени дялове и вписването в регистъра на Фирмено отделение на СГС. Фирмени отделения към Окръжните съдилища вече отдавна не съществуват, но дейността на кантората вече е преминала четвърт век, с много по-голям екип, адаптирайки се бързо към всички промени и новости в обществените отношения, законодателството и адвокатските практики. Успешно съчетаваме традиционни, иноваторски и нестандартни методи за постигане на желания резултат 

Индивидуалният и смелият подход, новаторството и практиката – ключът към успешния резултат

Кои сме Ние

Адвокатска кантора „Манчев и Рътков“ е създадена през 1999 година когато двама адвоката – Делян Манчев и Стоян Рътков, обединиха усилията си за първия клиент.

IMG_6454-2

Делян Манчев

Адвокат

Адвокат от април 1998 година на 23 годишна възраст - най-младият вписан адвокат в България. Практикувам предимно в сферата на гражданското и търговското право.

IMG_6460-2

Стоян Рътков

Адвокат

Вписан адвокат от март 1999 година с номер 1600030723 в регистъра на ВАС. Практикувам в сферата на гражданското, административното и наказателното право

Нашите Професионалисти

Запознайте се с Екипа

Нашите адвокати съчетават богат опит със стремеж към отличие, гарантирайки висок стандарт на обслужване в решаването на разнообразни правни предизвикателства. С дълбоко разбиране за нуждите на клиентите ни, екипът ни е посветен на предоставяне на качествени юридически решения и насърчаване на успеха на тези, които ни се доверяват.

Дамян Бозуков

Адвокат

Добромир Банев

Юрист

Петко Иванов

Адвокат

Димитър Берданков

Юрист